Læs om vores valgprogram her KV13

Ældre

Ældre i eget hjem skal respekteres, som de personer de er, og hjælpen skal både være værdig for den ældre og for hjemmehjælperen.

Der er i den forgangne valgperiode foretaget en række ændringer på ældreområdet, som har haft til formål at gøre de ældre borgere mere selvhjulpne, og samtidig har man effektiviseret den nødvendige hjælp på området. Det har givet en række besparelser, som har været medvirkende til at give kommunen en sund økonomi.

Dansk Folkeparti mener, at det nu er tid at stoppe op og give dissse ændringer tid til at virke og evaluere på, om de har haft den tiltænkte virkning. Dansk Folkeparti ønsker at stå som garant for, at ændringerne ikke har utilsigtede effekter.

Folkeskolen

Fagligheden i folkeskolen skal styrkes, og Dansk Folkeparti mener, eleverne skal modtage en undervisning, der sikrer, at elevernes indlæring optimeres.

Derfor ønsker Dansk Folkeparti at opdatere lærernes pædagogiske værtøjskasse med kurser i metoder, der har vist sig at være effektive.

Dansk Folkeparti mener, at alle kommunens skoler skal have et ordensreglement, som udleveres til elev og forældre ved skolestart, og at der skal være et velfungerende skole/hjem samarbejde.

Mange skoler har en mobbepolitik, men det er ikke altid, den fungerer i praksis. Derfor vil Dansk Folkeparti have skolelærerne "klædt på", således at de kan håndtere situationer, hvor der mobbes.

Grønne arealer

Dansk Folkeparti ønsker en ensartet og ordentlig vedligeholdelse af kommunens grønne arealer.

Standarden er visse steder for lav, hvilket er til gene for de borgere, der bor tæt på. Samtidig er standarden for vedligeholdelsen nogle steder så lav, at det er vanskeligt at bruge stisystemerne. Dette skal ændres.

Integration

Der skal udarbejdes en plan for kommunen, så indvandrere kan indgå i samfundslivet på linie med danske statsborgere.

Det betyder, at indvandrere skal deltage i uddannelse og inddrages på arbejdsmarkedet, i erhvervslivet og i fritids- og kulturaktiviteter på lige fod med danskere.

Det er meget væsentligt, at de pågældende lever op til de samfundsnormer og spilleregler, der gælder i det danske samfund, og selv yder en aktiv indsats for at blive nyttige samfundsborgere.

Dansk Folkeparti mener, at kommunen, så vidt det er muligt, skal undgå ghettodannelser ved husning af indvandrere.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.10 | 17:27

Kære Inge - er Mortens Aften opkaldt efter din søn?

...
16.07 | 18:19

Du har gjort et godt stykke arbejde med din søn, Morten! 👍 Vi håber han kan redde det danske folk fra at blive udskiftet med arabere og afrikanere!

...
05.06 | 03:55

Hej Inge.
Jeg fandt lige dine billeder, det var en super hyggelig dag i et rigtigt godt selskab.

...
14.03 | 12:10

Super billeder ;)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE